Notícies

cpm s’adjudica les obres de reforma de l’àrea d’urgències de l’Hospital de Sant Pau

cpm summa un nou projecte de l’àmbit hospitalari al seu currículum amb l’adjudicació per part de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de la remodelació de la sala d’espera d’urgències per adequar una nova àrea per a 14 boxs.

Els treballs, encarregats per la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, es centren en un espai actualment d’ús sanitari dedicat a la sala d’espera. La reforma preveu crear els espais i zones necessàries per a ubicar una sèrie de boxs d’urgències i dotar-los de les instal·lacions necessàries per al seu funcionament. L’actuació habilitarà un espai tancat on s’ubicarà la zona d’urgències. Es realitzarà, així mateix, una zona adjacent creant un espai d’espera.

cpm compta amb una àmplia experiència en l’àmbit del sector hospitalari. Ha executat projectes de reforma i rehabilitació a diversos hospitals com l’Hospital El Pilar, l’Hospital Clínic, l’Hospital del Mar, l’Hospital de la Vall d’Hebron, l’Hospital de l’Esperança, l’Hospital Emili Mira, el Centre Fòrum, la Clínica Infantil Staurus així com el mateix Hospital de Sant Pau.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.