Contacte

Nom i cognoms (requerit)

Correu electrònic (requerit)

Telèfon

Assumpte

Missatge

OFICINES BARCELONA

Carrer Freixa 6
08021 Barcelona
+34 934 902 112

OFICINES MADRID

Plaça Santa Bárbara 5, 4º
28004 Madrid
+34 664 644 767

OFICINES ILLES BALEARS

Carrer Son Peretó 11, Local 2
07013 Sa Vileta – Palma de Mallorca
+34 617 290 232

Responsable: C.P.M. Construcciones, Pintura y Mantenimiento S.A.U.  – NIF: A60649522 Adreça Postal: Freixa 6 08021 Barcelona.

En nom de l’empresa tractem la informació que ens facilita a fi i efecte d’enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis mitjançant qualsevol mitjà (postal, email o telèfon) i convidar-li a actes organitzats per l’empresa. Les dades proporcionades es conservaran mentre no es sol·liciti el cessament de l’activitat. Les dades no es cediran a tercers excepte en casos en que es tracti d’una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a C.P.M. Construcciones, Pintura y Mantenimiento S.A.U. estem tractant les seves dades personals per la qual cosa té dret a accedir-hi als les seves dades personals, rectificar dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries pels fins amb que van ser recollides.


AVÍS: Si compra dades personals a tercers per a realitzar publicitat dels seus productes i serveis, ha de tenir present que aquesta pràctica està prohibida i considerada SPAM.
AVÍS: Recordi que ha d’esborrar les dades quan hagi transcorregut un temps sense fer-ne ús de les mateixes.
AVÍS: Una vegada recollida l’autorització a l’enviament de mailings, els enviament massius han de realitzar-se sempre amb còpia oculta o plataformes d’email màrqueting que impossibilitin als destinataris tenir accés a les dades d’uns altres subscriptors.